Acidosalus® - Naravni probiotik

Mikroorganizmi so povsod
Mikroorganizmi so vsemogočni
Mikroorganizmi bodo imeli zadnjo besedo.

Louis Pasteur

ACIDOSALUS®

ACIDOSALUS® proizvodi dopolnjujejo vsakodnevno prehrano, ki vse manj vsebuje človeku prijaznih bakterij (PROBIOTIKOV), ki so potrebni za pravilno vzdrževanje fizioloških in kemičnih  funkcij v našem organizmu. Probiotične bakterije uničujemo z psihično in fizično obremenitvijo, žal pa se probiotične bakterije ne razmnožujejo in zato jih je potrebno dodajati, da lahko vzdržujejo ravnovesje črevesne mikrobiote.Novo edinstveno probiotično prehransko dopolnilo ACIDOSALUS®  na osnovi fermentiranega kravjega, kozjega in sojinega mleka vsebuje polek ostalih probiotičnih bakterij tudi visoko koncentracijo  Lactobacillus acidophilus žive probiotične kulture minimalno 10 exp.11 cfu/mL pripravka. Probiotične bakterije v pripravkih linije ACIDOSALUS® so že aktivni sevi, ravno to pa daje hiter in efikasen odziv mikrobiote v našem organizmu.

Urejena in uravnovešena mikrobiota je osnova za naše psihično in fizično zdravje.

Uporaba:

Priporočeni dnevni odmerek je do 200 ml. Željeni učinek (ravnovesje črevesne mikrobiote) najlažje dosežemo,

če popijemo 1 dl zjutraj na tešče in 1dl pol ure pred glavnim obrokom.

Priporča se, da se dnevne količine ne prekorači.

Pred uporabo steklenico vedno dobro pretresti.

ACIDOSALUS® ne vsebuje laktoze, glutena in konzervansov.

ACIDOSALUS®  lahko uživajo tudi nosečnice in doječe matere, otoci starejši od 11 let, športniki, odrasli in starostniki. 

Hraniti v originalnem pakiranju na suhem in v temnem prostoru do +25 C, po odprtju v hladilniku pri temperaturi do +8 C. Izdelek je po odprtju potrebno porabiti v 21. dneh.

Pakiranje: 1000mL v stekleni embalaži